ASP Development
 
Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
 
User Name:
Password:
Remember me
 



Go Back   Dev Articles Community ForumsProgrammingASP Development

Reply
Add This Thread To:
  Del.icio.us   Digg   Google   Spurl   Blink   Furl   Simpy   Y! MyWeb 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Unread Dev Articles Community Forums Sponsor:
  #1  
Old May 9th, 2007, 11:11 AM
Salim2 Salim2 is offline
Registered User
Dev Articles Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: May 2007
Posts: 2 Salim2 User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 2 m 46 sec
Reputation Power: 0
Problem using the c# System.Media.SoundPlayer class on a web host

Hi,
I'm doing a web application using asp.net and c# as the code behind.
I wanted to add sound to my web application so I decided to use the System.Media.SoundPlayer class. something like this:


System.Media.SoundPlayer myPlayer = new System.Media.SoundPlayer();
myPlayer.SoundLocation = @"sound.wav";
myPlayer.Play();


Everything works fine when I run the solution on my local computer, but when I upload my site on the web host the sound doesn't play at all. There is not even a error message.
I do not want to use javascrip to make the sound because I need the sound to be related to functions made in the c# code.

If anyone knows how I can make this work, help would be very appreciated. Thank you

Reply With Quote
  #2  
Old November 26th, 2008, 05:30 PM
fweiner fweiner is offline
Registered User
Dev Articles Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1 fweiner User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 8 m 26 sec
Reputation Power: 0
Question

Have you found a solution because I am having the same problem?

Fred


Quote:
Originally Posted by Salim2
Hi,
I'm doing a web application using asp.net and c# as the code behind.
I wanted to add sound to my web application so I decided to use the System.Media.SoundPlayer class. something like this:


System.Media.SoundPlayer myPlayer = new System.Media.SoundPlayer();
myPlayer.SoundLocation = @"sound.wav";
myPlayer.Play();


Everything works fine when I run the solution on my local computer, but when I upload my site on the web host the sound doesn't play at all. There is not even a error message.
I do not want to use javascrip to make the sound because I need the sound to be related to functions made in the c# code.

If anyone knows how I can make this work, help would be very appreciated. Thank you

Reply With Quote
Reply

Viewing: Dev Articles Community ForumsProgrammingASP Development > Problem using the c# System.Media.SoundPlayer class on a web host


Developer Shed Advertisers and Affiliates


Thread Tools  Search this Thread 
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes  Rate This Thread 
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
View Your Warnings | New Posts | Latest News | Latest Threads | Shoutbox
Forum Jump

Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
  
 


Powered by: vBulletin Version 3.0.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

© 2003-2018 by Developer Shed. All rights reserved. DS Cluster - Follow our Sitemap