Cold Fusion Development
 
Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
 
User Name:
Password:
Remember me
 



Go Back   Dev Articles Community ForumsProgrammingCold Fusion Development

Reply
Add This Thread To:
  Del.icio.us   Digg   Google   Spurl   Blink   Furl   Simpy   Y! MyWeb 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Unread Dev Articles Community Forums Sponsor:
  #1  
Old June 24th, 2004, 02:12 PM
CLupo CLupo is offline
Registered User
Dev Articles Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 2 CLupo User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: < 1 sec
Reputation Power: 0
Caching Problem

I am sure I am making this more difficult then it really is but here is my problem.

I have a page that is being dynamically created. This page has nothing more then a Table with one row one TD. The table is nothing more then an output of a JPG.

This JPG is being created dynamically with GhostScript and is using as its name userid.jpg.

When you re run the page a new JPG is generated but it still shows the old one (hence caching issue).

Here is what I have tried...
1. <meta http-equiv=Pragma content=no-cache>
2. <cfheader name = "Expires" value = "#Now()#">
<cfheader name = "Cache-control" value = "No-cache, no-store, must-revalidate">

Both I have tried in my Head and other locations on the page. Any help would be greatly appreciated. I know I can "fix" this by just appending a random number to the filename but i dont think that should be the fix. I know there is a way to keep the browser from caching the image. Thanks again.

Reply With Quote
Reply

Viewing: Dev Articles Community ForumsProgrammingCold Fusion Development > Caching Problem


Developer Shed Advertisers and Affiliates


Thread Tools  Search this Thread 
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes  Rate This Thread 
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
View Your Warnings | New Posts | Latest News | Latest Threads | Shoutbox
Forum Jump

Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
  
 


Powered by: vBulletin Version 3.0.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

© 2003-2018 by Developer Shed. All rights reserved. DS Cluster - Follow our Sitemap