Cold Fusion Development
 
Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
 
User Name:
Password:
Remember me
 



Go Back   Dev Articles Community ForumsProgrammingCold Fusion Development

Reply
Add This Thread To:
  Del.icio.us   Digg   Google   Spurl   Blink   Furl   Simpy   Y! MyWeb 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Unread Dev Articles Community Forums Sponsor:
  #1  
Old October 21st, 2003, 02:23 PM
vershun vershun is offline
Registered User
Dev Articles Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1 vershun User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: < 1 sec
Reputation Power: 0
Problems installing

I initally loaded CF using it's web server. I later uninstalled and reinstalled it using IIS as the Web Server. I install the CF Wev Services into the \Inetpub\WWWRoot Dir on the IIS Server.

After I completed and it launched the Administrators page, it died! I wasn't able to locate the index.cfm page.

I currently use this IIS server as an Intra-Net server.

How do I get that Administration Page to open up?


Reply With Quote
Reply

Viewing: Dev Articles Community ForumsProgrammingCold Fusion Development > Problems installing


Developer Shed Advertisers and Affiliates


Thread Tools  Search this Thread 
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes  Rate This Thread 
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
View Your Warnings | New Posts | Latest News | Latest Threads | Shoutbox
Forum Jump

Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
  
 


Powered by: vBulletin Version 3.0.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

© 2003-2018 by Developer Shed. All rights reserved. DS Cluster - Follow our Sitemap