General Programming Help
 
Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
 
User Name:
Password:
Remember me
 



Go Back   Dev Articles Community ForumsProgrammingGeneral Programming Help

Reply
Add This Thread To:
  Del.icio.us   Digg   Google   Spurl   Blink   Furl   Simpy   Y! MyWeb 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Unread Dev Articles Community Forums Sponsor:
  #1  
Old September 12th, 2003, 02:13 AM
CHornJr's Avatar
CHornJr CHornJr is offline
Contributing User
Dev Articles Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Nov 2002
Location: New York City
Posts: 236 CHornJr User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 1 Day 1 h 50 m 36 sec
Reputation Power: 16
Send a message via AIM to CHornJr Send a message via MSN to CHornJr Send a message via Yahoo to CHornJr
2 problems with site: Infinite loop and anchor name repeating itself in title bar

I am re-doing a site I designed. And what I have done so far is working except for two things.

Problem 1:
There seems to be some sort of infinite Loop and I can't find it in my code. It happens on both index.php and new.php
Problem 2:
On the right side of the page I have a spot where it has the title's and a link to the most recent news articles on the site. However after i click on it, it goes to the right spot however the titlebar has the normal title + #1#1#1#1..... or whatever the anchor name is.

You can see what I mean at http://www.suanhacky.org/TEST/index.php

My code is in the attached zip file
Attached Files
File Type: zip chornjr_php_files.zip (5.1 KB, 606 views)
__________________
CHornJr
"One day I'll know what I am doing"
My Blog
Suanhacky Lodge #49
Rebel Squadrons

Reply With Quote
  #2  
Old September 12th, 2003, 02:47 AM
CHornJr's Avatar
CHornJr CHornJr is offline
Contributing User
Dev Articles Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Nov 2002
Location: New York City
Posts: 236 CHornJr User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 1 Day 1 h 50 m 36 sec
Reputation Power: 16
Send a message via AIM to CHornJr Send a message via MSN to CHornJr Send a message via Yahoo to CHornJr
I solved problem 1. It was looping because it was looking for one of the flash buttons which I apparently moved out of the directory. However I am still at a loss on the second problem with it putting the anchor name in the title bar over and over and over again(and di I mention over again)

Reply With Quote
  #3  
Old September 12th, 2003, 07:53 AM
dhouston's Avatar
dhouston dhouston is offline
Contributing User
Dev Articles Beginner (1000 - 1499 posts)
 
Join Date: May 2003
Location: Tennessee
Posts: 1,355 dhouston User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: < 1 sec
Reputation Power: 16
Send a message via ICQ to dhouston
I can't duplicate the anchor in the title bar problem. Hopefully that menas you were able to fix it.

Reply With Quote
  #4  
Old September 12th, 2003, 12:29 PM
FrankieShakes FrankieShakes is offline
Frank The Tank!
Dev Articles Beginner (1000 - 1499 posts)
 
Join Date: Jun 2002
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,240 FrankieShakes User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: < 1 sec
Reputation Power: 17
Send a message via ICQ to FrankieShakes Send a message via MSN to FrankieShakes
Same here... No problems appearing on the title bar... Still only shows "Suanhacky Lodge #49"
__________________
____________________________________________
Developer Shed Weekly Writer | DevArticles Forum Moderator
Build Your Own KlipFolio Klip With PHP
FrankManno.com - Under Construction
Design Interactive Group - Under Construction

Reply With Quote
  #5  
Old September 12th, 2003, 03:48 PM
CHornJr's Avatar
CHornJr CHornJr is offline
Contributing User
Dev Articles Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Nov 2002
Location: New York City
Posts: 236 CHornJr User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 1 Day 1 h 50 m 36 sec
Reputation Power: 16
Send a message via AIM to CHornJr Send a message via MSN to CHornJr Send a message via Yahoo to CHornJr
The problem is still occuring on my browser. I have attached a screenshot of it.

Reply With Quote
  #6  
Old September 12th, 2003, 03:50 PM
CHornJr's Avatar
CHornJr CHornJr is offline
Contributing User
Dev Articles Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Nov 2002
Location: New York City
Posts: 236 CHornJr User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 1 Day 1 h 50 m 36 sec
Reputation Power: 16
Send a message via AIM to CHornJr Send a message via MSN to CHornJr Send a message via Yahoo to CHornJr
It apparently didn't want to attach the screenshot. So here it is again
Attached Files
File Type: zip chornjr_titlebar_error.zip (64.3 KB, 503 views)

Reply With Quote
  #7  
Old September 17th, 2003, 06:51 PM
FrankieShakes FrankieShakes is offline
Frank The Tank!
Dev Articles Beginner (1000 - 1499 posts)
 
Join Date: Jun 2002
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,240 FrankieShakes User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: < 1 sec
Reputation Power: 17
Send a message via ICQ to FrankieShakes Send a message via MSN to FrankieShakes
That's really weird... Works no problem for me... I'm using Firebird, so not sure if that has anything to do with it..

Also, what version of IE are you running? From the shot it looks to be an older verison... Have you tried updating it?

Reply With Quote
  #8  
Old September 18th, 2003, 12:20 AM
CHornJr's Avatar
CHornJr CHornJr is offline
Contributing User
Dev Articles Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Nov 2002
Location: New York City
Posts: 236 CHornJr User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 1 Day 1 h 50 m 36 sec
Reputation Power: 16
Send a message via AIM to CHornJr Send a message via MSN to CHornJr Send a message via Yahoo to CHornJr
My current version is: IE 6.0.2800.1106CO and my OS (just in case) is Win 98
I ran windows update on my computer twice in the past week and it didn't list any updates

Reply With Quote
Reply

Viewing: Dev Articles Community ForumsProgrammingGeneral Programming Help > 2 problems with site: Infinite loop and anchor name repeating itself in title bar


Developer Shed Advertisers and Affiliates


Thread Tools  Search this Thread 
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes  Rate This Thread 
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
View Your Warnings | New Posts | Latest News | Latest Threads | Shoutbox
Forum Jump

Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
  
 


Powered by: vBulletin Version 3.0.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

© 2003-2018 by Developer Shed. All rights reserved. DS Cluster - Follow our Sitemap