Programming Tools
 
Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
 
User Name:
Password:
Remember me
 



Go Back   Dev Articles Community ForumsProgrammingProgramming Tools

Reply
Add This Thread To:
  Del.icio.us   Digg   Google   Spurl   Blink   Furl   Simpy   Y! MyWeb 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Unread Dev Articles Community Forums Sponsor:
  #1  
Old October 4th, 2006, 04:29 AM
rsagmit01 rsagmit01 is offline
Registered User
Dev Articles Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1 rsagmit01 User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 9 m 31 sec
Reputation Power: 0
I having a problem on the part of network

I have an Apache HTTP server and are other workstations want to browse/access through that webserver, all of necessary things to done we accomplished it, we can access file on a network, we can write,read,execute through that LAN, but when it comes on our web server were having a difficult time on accessing on it. Kindly help me with this problem... thank who anyone who reply this forums

Reply With Quote
  #2  
Old October 4th, 2006, 09:21 AM
MadCowDzz's Avatar
MadCowDzz MadCowDzz is offline
I'm Internet Famous
Dev Articles Frequenter (2500 - 2999 posts)
 
Join Date: Jan 2003
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,886 MadCowDzz User rank is Lance Corporal (50 - 100 Reputation Level)MadCowDzz User rank is Lance Corporal (50 - 100 Reputation Level)MadCowDzz User rank is Lance Corporal (50 - 100 Reputation Level) 
Time spent in forums: 1 Week 16 h 19 m 35 sec
Reputation Power: 18
are you getting a "blue screen"?

this should be a new thread, the original thread is five years old.
__________________
Daryl's Homepage | My Blogroll | My Profile | Firefox supporter!
DevArticles Forum Moderator

"The net is a waste of time, and that's exactly what's right about it." -- William Gibson

Reply With Quote
  #3  
Old October 4th, 2006, 07:30 PM
Viper_SB's Avatar
Viper_SB Viper_SB is offline
Contributing User
Dev Articles Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Oct 2003
Location: Canada
Posts: 330 Viper_SB User rank is Private First Class (20 - 50 Reputation Level)Viper_SB User rank is Private First Class (20 - 50 Reputation Level) 
Time spent in forums: 1 Day 5 h 3 sec
Reputation Power: 16
Thread split

Reply With Quote
Reply

Viewing: Dev Articles Community ForumsProgrammingProgramming Tools > I having a problem on the part of network


Developer Shed Advertisers and Affiliates


Thread Tools  Search this Thread 
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes  Rate This Thread 
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
View Your Warnings | New Posts | Latest News | Latest Threads | Shoutbox
Forum Jump

Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
  
 


Powered by: vBulletin Version 3.0.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

© 2003-2018 by Developer Shed. All rights reserved. DS Cluster - Follow our Sitemap